keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesäkuun kisasukkia valmistuu

Tour de Sock sukkakisa käynnistyi kesäkuun ensimmäinen pitkän odotuksen jälkeen vihdoinkin. Seuraavaan sukkaohjeeseen asti olisi aikaa saada valmista. Aikaa oli kymmenen päivää.

Ensimmäinen malli on nimeltään Wye. Lankana Handun totinen ja syvä sininen, joka oikeasti on paljon kuvan väriä tummempi. Varressa pitäisi näkyä timanttikuvio ja nämä aloitettiin varpaista.

Seuraava ohje julkaistiin 10. kesäkuuta ja se olikin hempeä pitsikuvio Kam Chu. Lankana on itse värjättyä saksalaista sukkalankaa. Tykkäsin valepalmikosta hurjasti.

Seuraava ohje tulikin sopivasti juhannukseksi ja se oli kauhistuksekseni kirjoneuletta. En ole ikinä tehnyt kirjoneulesukkia, mutta kisatessa on pakko unohtaa ettei osaa jotain. Onneksi olin neuletapaamisissa kysellyt miten kirjoneuleessa kuuluu pitää lankoja ja muita vinkkejä. Niinpä askartelutehtävien jälkeen pääsin neulomaan Roll the Bones sukkia. Lankana on Roosa-nauhan tumman harmaa ja loppujämiä Regian Fluormania langoista. Niistä tuli kivat sukat ja mikä parasta mahtuu jalkoihin.
Seuraava ohje julkaistaan heinäkuun ensimmäinen. Tähän mennessä olen pysynyt tahdissa oikein hyvin, vaikka ei mun kai pitänyt kisailla kuin hupimielellä.

Hauska kisa tämä on ja hyvin on oppinut laskemaan ohjeiden julkaisuajat meidän aikavyöhykkeellä.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Onpa upeita sukkia!