torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuun kisasukat valmiina

Tour de Sock sukkakisa jatkui vielä heinäkuun. Oman tulostavoitteeni saavutin ja kaikki kuusi paria sukkia on valmistuneet ajoissa.

Neljäntenä sukkana julkaistiin Dazzle Them From Behind ohje. Lankana on itse värjättyä lankaa ja puikkona varressa 2,5 mm ja kantalapusta kärkeen 2,25 mm. Sukkamallin takaosaan tuli paljon helmiä.
Viidentenä sukkaohjeena julkaistiin Arch-Nemesis. Malli vaati bling-lankaa ja lankalaatikosta löytyi Lanitium ex Machinan kultasäikeinen Glacier. Lanka oli kisan sponsorilankaa ja sain siitä pisteen lisää.

Kuudennen kohdalla melkein luovutin jo ohjetta lukiessa, mutta aamulla sain tilauksen näistä onteloneulesukista ja kun lankaakin tuotiin, niin pakkohan se oli. Ensimmäinen onteloneule ikinä. Onneksi onteloneuleen ohje oli sentään symmetrinen.

Viimeisen sukan valmistuttua huokasin helpotuksesta. Kaksinkertainen sukka ja kolmenkymmenen asteen helteet. Olin kuin piirroselokuvien hahmot hien suihkutessa ympäriinsä, onneksi sukat eivät huovuttuneet. Ensi vuodesta en sano vielä mitään, mutta kyllä tämä aikamoinen urakka on ollut.

Välityönä seuraavaa ohjetta odotellessa neuloin jämälankoja kulutellessa Tiina Kuun Kaarisillan.

Nyt aion syventyä uuteen kirjaan nimeltä Sukupolvien silmukat.


Ei kommentteja: