sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusia neuleita

Viime vuoden viimeisenä neuleena rakettien paukkeessa päättelin lahjaksi tulevan color-affection huivin. Tein tämän huivin jälleen Dropsin Baby Alpaca langasta. Se vaan on niin miellyttävän tuntuinen lanka.
Värit valitsin suoraan syntymäpäiväsankarille ja mielestäni valintani onnistuivat erinomaisesti. Tällä kertaa reunan päättely ei ollut yhtä tuskaa kuin omassa huivissani. Olin päättänyt saada tämän huivin valmiiksi viime vuoden puolella ja onnistuin siinä.

Ensimmäisenä tämän vuoden neuleena päätin pienentää vajaan kerän pois sukkalankalaatikosta. Tein viime vuoden puolella Annika B sukat Zauberball Stärke 6 langasta ja sitä jäi vielä toisien sukkien verran. Sukista tuli grammasukat, kun neuloin kärjestä alkaen ja punnitsin vaa'alla välillä, että olenko jo puolessä välin. Puolen välin lähestyessä päättelin varren ja aloitin toisen sukan. Koska nämä olivat nopeat perussukat, otin mukaan tomaattikantapääkokeilun. Netistä löytyy video sweet tomato heel ja sovelsin sitä käytäntöön. Todennäköisesti jotain unohtui, mutta kantapää on todella mukavan oloinen ja helppo tehdä.
Vielä yksi viime vuoden neule on esittelemättä, kun se on menossa seuraaville syntymäpäiville lahjaksi.

Mukavaa alkanutta vuotta!

1 kommentti:

Lankakeiju kirjoitti...

Ihanat värit tuossa Color affection huivissa.
Blogissani on sinulle tunnustus. Käypä vilkaisemassa.