sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululahjakimara

Seuraavana suuri joululahjakimara. Nyt ne saa vihdoinkin paljastaa.

Aloitetaan jälleen lapset nuorimmasta. Pikkusupermies sai hienot "työmiehen hanskat", jotka sopivat erinomaisesti. Ehdin kokeilla toista leikkien välillä.

Lankana näissä on SandnesGarnin Lanett ja Dropsin babymerino. Puikot oli 3,00 mm.Kestää pesun villanpesuohjelmalla.
 
Lankana Viking NaturnGarn. Puikot 8,00 mm ja huovutettu 40° pesussa. Näihin voisi laittaa liukuesteainetta pohjiin.Veikkaan, että ovat vielä hiukan liian isot.


Pikkuprinsessa sai taas toivomansa hansikkaat.Lankana on Gjestal Knop ja puikot 2,50 mm. Mallina neulekirjasta Tähkäpää.Sain luvan tehdä ihan mistä tahansa väristä sormikkaat, kunhan ne on kauniit ja minusta nämä on. Pesu villanpesuohjelmalla.
Kumma, kun nämä tossut näyttää ihan vinksahtaneille kuvissa, mutta nämä sopivat loistavasti. Lankana on Novitan Huopanen 2-kertaisena 8,00 mm puikoilla. Näihinkin ehkä tarvitaan liukuesteainetta pohjiin.

Nuppu sai raidallisen pipon. Lankana on Wendyn merino bliss. Malli on Rikke hat. Puikot 3,50 ja 4,00 mm. Pesu villanpesuohjelmalla.


Sitten on vuorossa aikuisten lahjat.

Lankana on Vikingin babyull, mukava uusi lankatuttavuus. Tämän pipon mallin nimi on Käänteinen ja sitä voi pitää näin päin tai nurinpäin. Puikot 2,50 mm. Kestää konepesun. 
Tämän myssyn mallin nimi on Molly. Lankana on Gjestalin Briss, siinä lukee pesun kohdalla käsinpesu, mutta olen oman huivini laittanut villanpesuohjelmaan  ja hyvin on toiminut.

Nämä sukat on tehty Noro Kyreyon sukkalangasta. Sukkien malli on ihan itse keksitty. Puikot 2,75 mm. Näistä olen pyytänyt kestävyysarvion. Pesu suositellaan käsinpesuna, mut... kuka pesee käsin.
Nämä sukat on tehnyt Väinämöisestä ja mallina on Monkey. Mä tykkään tuosta mallista. Puikot 2,50 ja 2,25 mm. Näistäkin on pyydetty kestävyysarvio. Pesu suositellään käsinpesuna, mut.. joo.

Pikkuprinsessa oli kyläilemässä joulua edeltävän viikonlopun ja valitteli ulkona naaman palelemista. Pitihän tädin äkkiä neuloa hänelle lämmin kaulahuivi. Kuvassa se on nyt vain äkkiä solmittu kaulaan. Lankana on Vikingin Balder ja puikot 8,00 mm. Kestää konepesun.


Mukavaa loppuvuotta!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Olet ollut ahkera lahjaneuloja! Hauskaa nähdä omaa malliaankin toisten neulomana, hienolta näyttää. Ja sormikkaita olet jaksanut ahertaa myös!