torstai 31. tammikuuta 2013

Tammikuun suuria saavutuksia

Mä olen onnistunut vihdoinkin siinä. Juu, sain tilattua Wollmeisen lankaa. Enhän mä ole kuin vasta neljä vuotta yrittänyt ehtiä ajoissa päivityksiin. Otin pari vyyhtiä sukkalankaa, niin voin testata millainen se on käytössä.

Ajattelin tehdä polvisukat. Luultavasti tuosta pitäisi riittää vielä nilkkasukkiinkin. Nyt yritän epätoivoisesti keksiä malleja. Vielä ei ole langat hihkuneet minkään mallin kohdalla.

Lankojen kulutusprojekti jatkuu edelleen. Fleece Artistin Trail Sock langasta tein Brainless-sukat. Malli on pitkään huudellut ja vihdoinkin löytyi sopiva lanka. Tuossa ohjeessa oli jotain hämärää tai ehkä se hämärä johtui mun vaikeudesta seurata ohjeita. Tuo lanka oli kauniin näköistä vyyhdillä, mutta nyt sukkina se on aika tuota vaaleeta. Pitipä miettiä pitkään sopivaa sanaa.
Tammikuun aikana olen kuluttanut loppuun skew-sukkani. Huomasin kauhukseni, että kantapää ja päkiä olivat aivan puhki. Onneksi tilalle on saatu jo kaksi pari sukkia tämän vuoden puolella. Ei siis ihan lopu kesken. Haluisin tehdä huiveja, miksi mä teen sukkia?

Ei kommentteja: