sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Uusia lankoja ja vanhoista eroon

Tutkin uusien neuleiden koppaani ja huomasin yllättäen, että siellä  on vain kahdet parit sormikkaat. Miten kukaan voi selvitä niin vähällä? Siinä samassa oli pakko tehdä kolmas pari varalle. Olen jo oppinut niiden hupenevan kerralla pois. Lankana on Viking Baby Ull, uusi tuttavuus Lankamaailmasta. Puikot oli 2,5 mm.

Tuo ranneke oli ihan kiva keksintö. Varressa on 56 silmukkaa ja ranteen jälkeen lisäsin neljä silmukkaa. Malli on siis jälleen kerran ihan oma.

Huomasin unohtaneeni esitellä "jämälankaprojektin" uusimmat tulokset. Nyt on vähemmän laatikoissa vajaita keriä ja yksinäisiä keriä.

Raitapipo on ihanaa Wendy Merino Bliss lankaa. Luulin jo käyttäneeni kaiken Rikkepipoon, kun löysin vielä muutaman vajaan kerän. Nyt se on loppu ja juuri siinä vaiheessa, kun keksin tämän pipon kaipaavan tupsua. Raitapipon mallikin on ihan "hatusta vedetty".

Ullasta löytyi mukava Naturakaulurin ohje. Tein tuosta alaosasta vähän pidemmän, kun lanka ei meinannut millään kulua. Lankana on yläosassa OnLinen Linie 8  Starwool maxi ja alaosassa Rico Desingin Essentials soft merino aran.

Joululahjat on vielä hetken hys hys

Ei kommentteja: