sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Messuraportti Tampereelta

Pitkästä aikaa tuli käytyä Tampereen kädentaitomessuilla. Olin ryhmämatkalla ja se on niin helppoa, kunhan olet oikeaan aikaan oikeassa paikassa niin onnistuu. Lauantait on perinteisesti olleet tuolla messuilla ruuhkaisimmat päivät ja tänä vuonna oli ohjattu lippujen hinnoilla ja parkkimaksuilla väkeä perjantaiksi ja sunnuntaiksi. Ruuhka alkoi helpottaa puoli neljän aikoihin.

Olin varautunut lankahamstraukseen, mutta mitä vielä. Ruuhkan keskellä en edes halunnut tunkea tutkimaan lankoja ja ne mihin pääsin lähelle eivät oikein inspiroineet. Pääsin siis itselleni väärien lankojen näköetäisyydelle, mutta jotain muuta kyllä löysin löysin. Onneksi Hopeasäikeen kojussa ei ollut juuri sillä hetkellä ruuhkaa ja pääsin tutkimaan niitä lankoja oikein kunnolla.

Arvaapa seuraavasta kuvasta mitä vahingossa ostin. Siis vahingossa siinä mielessä, että sellainen sattui olemaan enkä voinut jättää hyllyyn.


Oikea vastaus löytyy tästä kuvasta

Arvasit oikein, kerijä. Tässä ostokset messuilta ja tämä liivihame kuuluu ostoksiin.

Innostuin kerijästä niin, että kaikki vyyhdit on nyt keritty ja osa käsin kerityistäkin. Liivihame on kaivattu lisä vaatevarastoon. Pöllölaukku on sellainen sivistyneen kokoinen ja voin välillä vaihtaa siihen ja jättää repun kotiin.

Mä taidan menna kerimään lisää lankoja. Voi ne kerillä ostetutkin keriä uudestaan, voihan.

1 kommentti:

salomea kirjoitti...

Kyl ne aina voi keriä uudelleen. Kui sattuikin silmään kotikaupungin patsas. Ravely ei ole kiinnostanut minua mutta nyt otettava itseään niskasta kiinni. Vuodatus tökkii ilmeisesti vielä uudeleen ja minä muutan Ravelyyn. Puhun edellen tätä niin kuulemma rumaa turkulaist. Pöllölapasten ja huivin ohjetta aloitan metsästämään Ravelystä.