sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lentävä lankakiekko osa 2

Joidenkin lankojen kanssa ei vaan suju. Tämä lentävä lankakiekko on yksi niistä. Kuviota muodostui aika heikosti. Lanka ei mennyt samaa tahtia toisen kanssa ja siellä oli paljon katkoja ja yhdistelyjä.
Ehkä tämä lanka tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen tai mulla oli maanantaikappale. Sukista tuli tämän näköiset.


 Puikkoina oli Prymin  2,5 mm 1 m pyöröt. Puikot toimi loistavasti tässä taikalenkkineulonnassa. Neuloin sukat varpaista varteen.

 Loppua kohti punainen ja vihreä haalistuivat ja musta väri muuttui hallitsevaksi. En tykännyt.Yritin ottaa kuvia kuinka mustiksi kädet tulivat neuloessa. Koskaan ennen ei tällaista yllätystä ole tullut vastaan. Väri ei lähde kunnolla pesemällä pois.


Värien haalistuminen näkyy tässä alakuvassa hyvin.Pesin valmiit sukat ja sitä mustaa väriä lähti ihan tolkuttomasti. Olen ihan ällistynyt edelleenkin.

Tuo värjäävä sukkalanka ja viikolla ollut kaamea pikaflunssa aiheuttivat sen, että katsoin tarvitsevani jotain ihanaa. Sitä paitsi talveksi tarvitaan uusi asusteita. Kävin pitkästä aikaa Lankabaarissa tutustumassa valikoimiin ja kaikkien mahdollisten lankojen joukosta tämä ihanuus tuli kotiin.

Kyseessä on Malabrigo sock 100 % merinovillaa ja niin halittavan pehmoista. Siitä tulee minulle kauluri.. ehkä. Tai jotain muuta ihanaa.

Jokin aika sitten ostin tämän uuden kirjan Varpaista Varteen. Flunssasta toipuessani lueskelin sitä rauhassa, siis ilman että neulon ja surffaan netissä yhtäaikaa. Joka tapauksessa olen hihitellyt sitä, että miten voi kokoajan lukea että sukan pituus on jotain ja kuitenkin siinä luki sukan ympärysmitta on jotain. Onneksi en ollut vielä ruvennut tekemään sieltä mitään.

Joululahjapaja jatkaa taas touhujaan. Muutakin yllättävää voi tulla  vielä vastaan, mutta siitä sitten ensi kerralla.

1 kommentti:

Linnea Grönstrand-Mölsä kirjoitti...

Jos saanen sanoa, niin nuo sukat ovat todellakin ne psykedeelisimmät mitä olen ikinä nähnyt. Ja sun kädet sen langan käsittelyn jälkeen.... wow.

Mutta sait ne kuitenkin valmiit :)