sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kaikki edistyy

Suomalainen mysteerisukka on hissukseen edistynyt. Kuvassa on tehtynä toinen vihje. Torstaina tuli jo kolmaskin vihje, mutta en ole vielä ehtinyt sinne asti.

Siirryin jälleen 3 mm puikkoihin, kun käsiala vaihtui kirjoneuleen jälkeen ihan täysin. Ensin tein tuon salmiakkikuvion 3,5 mm puikoilla ja sen jälkeen hetken katsottuani, vedin puikot pois ja tein uudestaan. Näissä sukissa on minun makuuni nyt liikaa kaikkea, mutta olen kokeillut ensimmäisen kerran oikeaa kirjoneuletta.

Vihjeitä odotellessa aloitin tekemään Cookie A:n Sock Innovation kirjasta Kai-Mei sukkia. Ostin talvella alennusmyynnistä Tofutsies nimistä lankaa, jonka koostumus on 50 % superwash villaa, 25 % soijaa, 22,5 % puuvillaa ja 2,5 % kitiiniä. Mua on kokoajan mietityttänyt tuon sukkalangan kestävyys, mutta nyt se tulee kokeiltua. Loppukerä menee mysteerikasaan.Tein nämäkin taikalenkkinä 2,5 mm pitsi-Addeilla ja toimi oikein hyvin. Langan kierre vaihteli välillä ja siksi sukkien pinta näyttää joissain kohdissa vaihtelevan.

Luultavasti joissakin kohdissa unohdin taas katsoa ohjetta, kun tylsän varren jälkeen pääsin vihdoinkin kuvioon ja se sai sukat edistymään vahdilla. Kärjet tein taas omaan hyväksi havaittuun tapaan.


Pihan remontti on hiukan edistynyt. Laatoitettuja kohtia on ilmestynyt ja sorakuormia on tuotu useita, mutta ei tuo pinta vielä kovin paljon ole noussut. Ilmeisesti asfaltti on tulossa ensi viikon aikana. Pyöräkellariin ei ole vieläkään ilmestynyt telineitä. Mielenkiintoinen yhtälö on tämä, että pihalla ei saisi olla pyöriä eikä pyöräkellarissa. Ei pieni ihminen voi aina kaikkea ymmärtää. Mun pyörä on kellarikomerossa.

Ei kommentteja: