perjantai 22. huhtikuuta 2011

Suomalainen mysteerisukka

Hiphei! Vihdoinkin eilen ilmestyi mysteerisukan ensimmäinen vihje. Ensimmäinen aloitettu versio tietysti purettiin ja otettiin isommat puikot käyttöön. Nyt näyttää hyvälle. Kirjoneule ei olekaan niin vaikeaa kuin olin kuvitellut. Lankana on muinaista Helsingin Villakehräämön Nallelankaa. Vaaleanpunaiset kirjailut on Knopp-lankaa. Teen sukkaa taikalenkkinä (magic loop) ja 3,5 mm 100 cm kaapelilla.

Korujakin olen innostunut väkertämään. Nyt olen saanut itseni solmuun monikerroksisen siimakorun kanssa. Täytyy vielä miettiä paremmin sen pituutta. Onneksi siimoja voi nyt laittaa teipillä kiinni toisiinsa ja kokeilla kaulalle.

Tämän korun väkersin koruvaijeriin. Sitä oli ihan hauska tehdä. Stoppareiden käyttö onnistui hyvin, harjoittelin  niitä ensin pieneen vaijerinpätkään useamman. Kuva ei kyllä ole paras mahdollinen, mutta näkee siitä jotain.

Tänään kävin hakemassa fillarin kotiin. Ilmeisesti uudistuneeseen pyöräkellariin ei vielä saisi vielä pyöriä, mutta siellä se nyt on. Kukaan ei pääsiäisenä tule sinne mitään tekemään. Maanantaina siirrän sen kellarikomeroon turvaan, sinne mahtuu vielä.

Ei kommentteja: