sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kuntoilua

Aloitin syksyn kunniaksi kuntoilun. Kesällä alkoi tuntumaan sille, että nyt olisi aika tehdä kunnon eteen jotain. Huomasin yhdellä paikallisella liikuntasalilla hyvän tarjouksen kuntosalin ja jumppien kortista ja nyt se käytössä vuoden loppuun saakka. Hiukan tässä on tuo flunssa yrittänyt alkua sotkea, mutta olen päässyt kuitenkin hyvin kokeilemaan eri juttuja.

Neulominenkin edistyy. Yksi lahja on jo valmis ja pikkuprinsessan lahja on hiukan vielä kesken. Joululahjojen miettiminen on aina yhtä vaikeaa, kun yrittää miettiä mitä toiset voisivat tarvita. Vink vink.

Viimeksi kerroinkin tästä Summit huivista. Siitä on tulossa kivan näköinen. Lankana on hyvin marinoitunut Vuorelman Satakieli. Se lanka on ehkä ostettu Vuorelman pihatorilta. Sitäkään ei ole ollut Lahdessa enää pitkään aikaan.


Huivi alkoi painamaan jo niin paljon, että kuvan ottamisen jälkeen siirryin pyöröpuikoille. Tämä on juuri sopivaa tekemistä illan pimetessä, kun ei enää jaksa keskittyä tarkempiin tekeleisiin. Tässä täytyy osata laskea yhteentoista ja kuuteen. Ohjetta en ole tarvinnut enää pitkään aikaan. Montakohan paketillista tarvitsen nuppineuloja tämän pingottamiseen...kääk.

Ei kommentteja: