torstai 26. elokuuta 2010

Valmista ja keskeneräistä

Olen ihan kokonaan unohtanut esitellä Angee-sukkani. Ne, jotka aloitin jalkapallon MM-kisojen loppuvaiheessa, kun hikeennyin Saksan joukkeelle. Mitenköhän nämä sukat liittyy Saksaan? Ei aavistustakaan, mutta mokkasukka on aivan ihanaa lankaa.Ullassa on julkaistu sukkien extraliite ja ihastelin sieltä kauniin värisiä Onerva-sukkia. Yhtäkkiä hoksasin, että ne on samaa Rääkkylä-väriä. Hauska sattuma. Tykkään tuosta keltaisesta tosi paljon.

Yksi joululahja on jo valmis. Pikkuprinsessa kertoi mitä haluaa ja valitsi keränkin. Se pitäisi aloittaa lähiaikoina. Pikkuveljen lahjaankin tehtiin ehdotus, joka ei ollut yhtään hassumpi idea. Mitähän muuta sitä keksisi?

Olen kokeillut kesän Knittyssä olleen Summit-huivin neulomista. Se on modernin näköinen huivi. Tässä on tuottanut sopivan puikkokoon löytäminen hiukan ongelmia. Yleensä huiveissa on reilusti suuremmat puikot kuin normaalisti, mutta tässä pitääkin olla normaalit. Nyt se tekele näyttää paremmalle. Vielä kun osaisi päätelllä kuinka iso on sopiva.

Neuletakki on jälleen hiukan edistynyt ja ehkä seuraavan 10 vuoden aikana valmistuu...

Mega-ison rempan väliaikatietoja tuli ja paalutus on aikataulussa ja sen jälkeen alakerrassa jatkuu sähköjen ja putkien uusinnat, maalaukset ja kellarikoppien rakentamiset ja pihalla alkaa työmaa. Pihaparlamentti on kertonut, että pihaa nostetaan 40 senttiä. Olen yrittänyt pähkäillä kuinka monta kuormallista se tarkoittaa ja ilmeisen monta. Joka tapauksessa vaikuttaa sille, ettei kellarikomerot ole vielä jouluna käytössä.

Ei kommentteja: