sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Vene paketissa

Pakko se on uskoa. Syksy on tullut ja kelit kylmenee. Venettä on vähitellen tyhjennetty, juuri kun tavarat ehtivät löytää omat paikkansa. Onkohan kesät jotenkin lyhentyneet, kun kevään jälkeen tulee melkein heti syksy? Lauantaina pestiin veneen kansi ja se kerrassaan hohti valkoisenaan. Tänään laskettiin masto ja paketoitiin se siistiksi. Vene on melkein valmis nostoon ja talviunille.

Ostin hiljattain suomeksi ilmestyneen Nancy Bushin Pitsihuivit neuloen. Siinä on paljon kauniita huivimalleja. Jopa pikkuprinsessa tutki kirjaa pitkään ja mietti miten kuviot tehdään ja mitä ne esittävät. Kirjassa oli jonkin verran virheitä, mutta kävin hakemassa korjaukset alkuperäisen kustantajan nettisivuilta ja korjasin kaikki.

Joululahjat edistyvät pikkuhiljaa. Niitä en vielä näytä, vaan tonttu tuo sitten jouluna.

Kuntoilutkin on sujuneet hyvin ja olen jo löytänyt omia suosikkilajeja ja inhokkeja. Päivien lyheneminen kyllä tuottaa tuskaa. Olen nyt todennut, että aamuisin kannattaa laittaa kaikki lamput päälle, että herää kunnolla. Nyt viikonlopun aikana olen saanut valoa ja raitista ilmaa kunnolla. Toivottavasti tämäkin piristäisi, onneksi muutaman päivän loma lähestyy...

Neulomisesta sen verran vielä, että OnLine Supersocke 100 cotton-stretch-color on tosi kivan tuntuista lankaa neuloa.

Ei kommentteja: