sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Vesikatkoja

Tällä viikolla "tosi-iso-remppa" eteni siihen vaiheeseen, että oli vesikatkojen aika. Putkia vaihdettiin jossain päin ja parkkipaikalle on ilmestynyt valtava kuoppa. Tiistaina tuli ruskeaa ja mustaa vettä, keskiviikkona vaaleanharmaata, torstaina valkoista ja perjantaina melko normaalia ja koko viikon jatkunut putkien paukkuminen jatkui. Kauheasti ei tehnyt mieli avata vesihanoja. Pyykit on pesty vasta nyt sunnuntai iltana. Eilen täydensin vesipullovarastot ja selviän taas viikon vesikriisistä.

Uusi sänky saapui torstai illalla. Se on ihanan kokoinen ja selkä tykkää. Helmalakanan korjasin jo sopivan leveäksi etukäteen, mutta sängyn saavuttua välähti, että sitä korkeuttakin pitäisi lisätä. Onneksi jätin muutteluvaraa sitä tehdessäni. Mittasin, että sellainen reilu 50cm korkea olisi hyvä.

Lauantaina minustakin tuli välineurheilija. Tai ehkä pitsiAddien käyttäjänä olen jo, mutta nyt ostin KnitPron 3,0mm puiset päät ja 100cm kaapelin. Täytyy testata millaiset ne on, kun niistä on paljon keskusteltu. Addit on ainakin tosi hyviä. Sukista aloitin tänään skew-sukat magic-loop tekniikalla ja se sujuu erinomaisesti.


Roskisten edessä oleva viemäri on ilmeisesti jäässä ja siihen on pikkuhiljaa kertynyt runsaasti vettä. Epäilen, että kevyimmät laatikot kelluvat pian seuraavalle pihalle. Mulla on nilkkamittaiset saappaat enkä niiden kanssa uskaltanut kävellä sen pienen järven läpi. Onkohan kelluttavia kenkiä keksitty?

Ei kommentteja: