lauantai 20. maaliskuuta 2010

Päi ja Veeva

Vihdoinkin muistin ottaa kuvat Päin ja Veevan uusista vaatteista. Kivalle näyttävät vaikka itse sanonkin.  Lankana on Fleur Anttilasta ja lanka on 100 % akryyliä.


Olin torstaina koulutusmatkalla Tampereella. Siis näin turkulaisen näkökulmasta ihan ulkomailla. Siellä oli äärettömän hauska taksikuski, joka kertoi heidän ristineen Pendolinot uudestaan ja niiden nimi on nyt Josse. Paluumatkalla ei ihan niin paljon naurattanutkaan, kun asemalla tuli Turun junan kohdalla kokoajan ilmoituksia viivästyksestä. Tampereella oli aikamoinen lumimyräkkä.

Reilu puoli tuntia myöhässä juna lopulta lähti matkaan. Junassa ei voinut kuin hihitellä, kun ensin tuli kuulutus, että vaunut on missä sattuu järjestyksessä eikä paikat pidä paikkansa. Istukaan missä lystäätte. Me ängettiin sellaiseen kuuden hengen hyttiin, josta nuoremmille tuli mieleen Harry Potterit ja meille kalkkiksille Herkules Poirotit. Seuraava kuulutus kertoi, että tämä on Intercity2 juna Turkuun, junassa kulkee tarjoiluvaunu jne. Sen jälkeen tuli kuulutus, että ei muuten pidä paikkansa, meillä on kyllä ravintolavaunu, mutta ei siellä ole ketään töissä. Kiitos VR:lle ratkiriemukkaista kuulutuksista.

Neuleita en ole saanut olympialaisten jälkeen käyntiin. Mä ihan selvästi nyt vain suunnittelen. Tai siis on mulla nukenvaateprojekti, mutta sekin jotenkin nuupahti. Maalausta on vain kerran ja sitten loppuu kausi. Meillä on maaliskuun viimeisenä viikonloppuna näyttely, mutta multa meni kellonajat vähän ohi.

Ei kommentteja: