sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Syksyn touhuilut

Lokakuun alussa olin Burdan järjestemällä käsityöristeilyllä. Se oli todella kiva tapahtuma, kerrankin riittävästi ohjelmaa ja paljon uusia hyväntuulisia ihmisiä ja muutamia podcasteista tuttuja tuli vastaan. Aika hämmentävää, kun tunnistaa podcastin vetäjän eikä tiedä tervehtiäkö kuin vanhaa tuttua vai kertoako että seuraan sun juttuja.

Risteily lähti torstaina Helsingistä Tukholmaan ja oli takaisin lauantaina. Siellä oli paljon näytteilleasettajia ja messuihin verrattuna oli kivaa, kun pystyi rauhassa palaamaan takaisin miettimään. Siellä oli paljon luentoja ja työpajoja. Kävin kuuntelemassa eri luentoja ja osallistuin yhteen työpajaan.

Sieltä tuli mukaan nämä, kohtuullisesti siis.
Risteilyllä valmistui tämä pipo ja melkein nämä hansikkaat
Kumpikin on näköjään päässyt tykkimyssyn koppaa halailemaan. Ostin Motonetista tuollaiset pyöreät verkkokohot, joiden päälle kopat on kiinnitetty.

Kävin Tampereen kädentaitomessuilla nyt marraskuussa ja siellä oli hurjan paljon väkeä. Podcastaajilla ja katsojille oli varattu tunnin tapaamisaika ja oli hauskaa nähdä siellä tuttuja risteilyltä ja täältä meiltä päin. Yksi päivä messuilla kiertelyyn oli liian vähän, kun en enää lopussa jaksanut ajatella muuta kuin pois pääsyä. Kaksi päivää tuolla kiertelyyn olisi sopiva aika eikä väsähtäisi kokonaan.

Messuilta tuli mukaan nämä

Tuo musta on mustaan tykkimyssyyn rusettinauha. Ostin lasiputkia himmeleitä varten ja pari niitä on jo valmiina ja kolmas on kesken. 

Muuten olen neulonut välillä kaikenlaista. Näiden lisäksi yritän saada jämälankoja pois, mutta ne varmaan pitenee itsestään, kun ei ne millään lopu. Ankkasukat oli muistaakseni jossain kisassa bonussukkina, tein kuviot peilikuvina.
Nuoriherra sai tällaiset näppärät hansikaslapaset, ettei sormet jäädy pokemonia pelatessa. Settiin kuuluu myös pipo. 
Laine lehdessä oli sienisedän ohje ja yritin valita oikein räikeät värit, mutta tästähän tulikin mainio ja ihanan iso. 

Ei kommentteja: