tiistai 5. tammikuuta 2016

Loppuvuoden touhuiluja ja hiukan uudenkin

Jossain vaiheessa syksyä tein päätöksen olla neulomatta kenellekään joululahjoja. Kieltämättä joulun lähestyessä oli outo olo, kun ei niskat jumissa väkerretty mitään. Nyt ei tullut erikoistoivomuksia ja päätin tehdä nyt vain itselleni lahjan.

Jatkoin edelleen vajaiden kerien kuluttelua tekemällä raitasukat itselleni puuvilla-villalangoista. Mistä johtuu, että jämälangat tuntuu pitenevän tehdessä ja saisin varmaan vielä toisenkin parin sukkia.
Löysin lankalaatikosta kerän tai ehkä toisenkin Dropsin Alpaca lankaa ja päätin tarvitsevani hansikkaat, kun niitä ei olekaan valmiina kuin aika monet. Ullassa oli lapaset nimeltä Bling Bling, josta idea sitten lähti.
Helmet on mattapintaiset ja luonnossa ovat paljon paremman väriset. Lankaa meni hiukan vajaa kerä. rannekkeet olisivat voineet olla hiukan pidemmät.

Itselleni tein joululahjaksi tämän tunikan. Ohjeeksi päätyi edellisen vuoden joululahjani Väritys ja langaksi Blend Bamboo. Tuli ihan kiva ja mukavan tuntuinen vaate. Pääntietä täytyy vielä jollain konstilla hiukan parannella, ettei se pääse levähtämään.
Pienensin pääntien jo kertaalleen tehdessä oikein kunnolla ja nyt se on kivan kokoinen.

Alkuvuoden uusin idea lähti Diana Hat ohjeesta, johon myös oli saatava settiin sopivat hansikkaat. Lankana Hjertegarnin Exclusive Alpaca.
Sormikkaiden ohjeen sävelsin ihan itse tuon myssyn reunan mukaan. Puikkoina 3 mm.

Taustalla näkyy toinen suurista akustiikkatauluista, jotka väkersin loman aikana. Nyt vielä pitäisi keksiä kiinnityskonsti ja seinälle.

Mukavaa alkanutta vuotta!

Ei kommentteja: