maanantai 19. lokakuuta 2015

Uusia tuulia

Elokuussa päivitettyjen Arkadian Ulla -sukkien jälkeen innostuin Tekstiiliteollisuuden alpakkasukkalangasta nimeltä Tundra. Kädet tykkäsivät ja sukkaa pukkasi puikoilta. Puikkoina oli 3 mm pyöröt ja yleensä olen aloittanut kärjestä vaihtelevin mallein. Ensimmäisenä sädekärjillä perussukat.

Toisena raitasukat
Kolmantena harmaat valepatenttisukat
Langan kestävyydestä ei ole mitään havaintoa, kun ensin täytyy käyttää loppuun ne aiemmin tehdyt. Sitä odotellessa voi muutama tovi vierähtää.

Päätin aloittaa uuden harrastuksen nyt syksyllä. Ajatus lähti siitä, että voisin tehdä puseroihin pieniä sieviä paikkoja. Kyllä mä varmaan joskus pääsen niin pitkälle, mutta tässä näytille ensimmäinen kokoelma.

Mä aloitin pitsinnypläyksen ja tämä on hauskaa. Kirjatoukat helmisilmineen on ihan hulvattomia. Kaikista taatusti löytyy virheitä, mutta ei haittaa eikä muuten ei voi oppia.Sydän on ainoa tunneilla tehty ja muut on värkätty Pitsinnypläys - aloittelijan opas kirjan mukaan. Tein mä tunneilla yhden toisenkin, mutta sen päättely on vielä kesken ja kurssi jatkuu kevääseen. Tätä menoa mä ehkä saan aikaiseksi sen yhden pienen paikankin.

Ei kommentteja: