sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hups, mitenkäs tässä kävi näin?

Ei mun pitänyt, mutku. Se Sock Madness 9 kuiskutteli niin kovaa tai ei se mitään kuiskutellut vaan kiskaisi mukaansa ja täällä sitä ollaan. Taas neulotaan kilpaa sukkia. Ensimmäinen kisaohje on julkaistu ja helmikuussa julkaistiin pari lämmittelyohjetta.

Ensimmäinen lämmittelysukkaohje oli The Stroop Stroop Socks ja neuloin sen Cascade yarnsin Heritage Sock Yarnista. Lanka on pitkään etsinyt mallia ja tähän se kävi ihan hyvin.
Noi Stroopwafelit on niitä hollantilaisia vohveleita, joita kaupoista saa. Ne on niin makeita, että yhdenkin syöminen tekee tuskaa. Mutta näistä tuli sukkahullutuksen energiaruokaa joillekin.

Lanka oli muuten ihan kivaa neulottavaa, mutta värjäsi kädet vihreiksi ja ensimmäinen pesuvesi oli erittäin vihreää, viides huuhteluvesi oli jo puhdasta.


Toisena lämmittelymallina oli Choose Your Own Adventure, jossa heiteltiin noppaa raitojen kerrosmäärien selvittämiseksi. Mun sukista tuli jotenkin pinkit, outoa kun pidän kuitenkin vihreistä. Yritin saada jämälankoja vähemmäksi, mutta vieläkin niitä jäi jäljelle.
Näitä tehdessä muistin yhtäkkiä miksen tee raitasukkia. Ne langanpäät täytyy päätellä! Onneksi olin neuloessa päätellyt joka vaihdossa jo toisen langan ja vain joka toinen oli päättelemättä. Kyllä se olikin tuskaisa vartti. :)

Nyt uuden sukan pariin ja hullutus alkakoon!

Ei kommentteja: