torstai 1. maaliskuuta 2012

Teeankka polskii

Protosukan pari valmistui. Ohjeesta unohtui kohta " lue ohjetta neuloessasi toista sukkaa". Ei niitä muutamia eroavuuksia varmaan huomaa kuin minä. Nyt sukat pitäisi luovuttaa testaukseen ja sen jälkeen pohditaan lopullista versiota. Tässä todistusaineistoa, että niitä on kaksi.


Kansallispukuun on valmistunut eri osia. Nyt esittelyssä nästyyki, johon pyysin ravelryssä syttinä (satunnainen ystävällinen teko) silkkitilkkuja. Kiitos niistä! Äiti teki tämän ja se on aivan ihana. Minulle tuli tarve tehdä tuo, mutta ottaa pääväriksi vihreän. Ohjeiden luku on aina ollut vähän vaikeaa, kun mielummin sävellän itse ja se saa käsityöopettajat repimään hiuksiaan, mut pal välii.Vanhenin tässä hiljattain ja oli kiva saada koko porukka kasaan. Ruokaa riitti ja kakkukin juuri ja juuri. Mun kaffepaussi jatkuu edelleenkin ja olen siirtynyt ihan tyystin teen lipittäjäksi. Voisiko olla mitään riemastuttavampaa kuin ankkasihti teemukissa.


Rankan syksyn jäljiltä totesin ansaitsevani ihania ja eksoottisia lankoja. Tänään kävin hakemassa paketin postissa ja ne on niin halittavia lankoja. Kai lankoja saa ostaa halittavaksi?

Mukavaa maaliskuun alkua!

Ei kommentteja: