maanantai 27. joulukuuta 2010

Kaffepaussi

Joulu tulla tupsahti yllättäen tänäkin vuonna. Onneksi lahjat olivat valmiina ja näköjään osa unohtui kuvata. Nyt voi jo kuitenkin jo kertoa mitä kaikkea tein.


Äiti sai hansikkaat ja kaulurin Regian hand-dye effect lilan värisestä langasta ja ne on neulottu 3mm pyöröillä ja sormet 2,5mm sormikaspuikoilla. Kaulurin napit ovat jälleen perintönappikokoelmasta.

Isä vältti neulotut lahjat tänä vuonna ja sai uudelle kännykälleen kotelon.
Prinsessa uudessa keijupuvussaan sai hansikkaat Step classicista ja ne on neulottu 2,5mm puikoilla ja lapaset on Gjestalin Knopp langasta ja neulottu ehkä 3mm pyöröpuikoilla ja niissä on 25 lasihelmeä kummassakin ja tarvittiin 0,6mm virkkuukoukkua.

Prinsessan äiti sai kaulurin Primaverasta ja isä pipon OnLinen Linie8. Pikkusupermies sai parit villasukat. 

Kävin tänään alennusmyynneissä. Yritin löytää uusia jumppapöksyjä, mutta turhaa. Miten ne vaikutti ihan kummallisille, oudon mittaisia lahkeita enkä mä tarvii jumpassa taskuja.

Onneksi sentään löysin jotain kivaa, kun kävin Piikkopirtassa. Sielläkin oli ale. Menin siis katsomaan olisiko siellä niitä huivineuloja, mutta ei ollut. Raaskin ostaa mokkasukkalankaa ja vihdoinkin tuota kummallista rapulankaa tai kitiini. Katian langassa on merinovillaa, alpakkaa ja polya. Step classic on peruslankaa ja sitä tarvitaan aina.

Aijuu, unohdin kertoa mitä sain itse joululahjaksi. Olin ollut kiltti ja neulomiseen liittyviä lahjoja on neulovat puput -muki ja neulojan päiväkirja. Siinä oli kivoja vinkkejä ja toivottavasti muistasin laittaa johonkin kunnolla ylös vyötteiden tiedot ja mitä muutoksia olen tehnyt. Ravelryyn en niitä yleensä muista kirjata.

Aijuu, mistä tuo kaffepaussi tulee? No, olen vähän miettinyt, että pitäisin kaffepaussia ens vuoden.  Helppo lupaus, kun kotona ei ole ollenkaan kahvia ja keitin on laatikossa.

Ei kommentteja: