sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kylläpä aika hurahtaa nopeasti

Kulkeekohan aika loppuvuodesta nopeammin kuin alkuvuodesta?

Kävin Helsingissä alkukuusta ja ehdin juuri ja juuri Vihreään Vyyhtiin ennen sulkemisaikaa. Vihdoinkin sain hansikkaita varten tätä opussumilankaa, jota olen jo pitkään harkinnut. Muutama kiva malli on jo mielessä, mutta katsotaan milloin ehdin ne tehdä.


Jostain kuulin, että nyt on tulossa kamalan kylmä talvi ja tutkin heti kaikki piponi, kaulahuivini ja käsineet ja päädyin siihen, että aina mahtuu yhdet sormikkaat sekaan. Joo, mä laitan niitä varmaan taas jakoon, kun eivät mahdu hattuhyllylle. Mutta nämä vaan on niin ihanat.


Lankana Wendy Merino bliss ja puikkoina 4mm pyöröt ja 4mm sormikaspuikot ja malli Knittyn syksyn 2010 numerosta Ringwood. Napit löytyivät perintönappikokoelmasta.


Nyt mulla onkin ollut jo neljättä päivää kamala flunssa. Onneksi se on jo menossa ohi. Mutta miksi just silloin joku p...n palovaroitin saa hepulin? Mä en muutenkaan tule noiden varoittimien kanssa toimeen. Ne huutaa aina älyttömissä tilanteissa niin kuin tulet suihkusta tai teet ruokaa. Enhän mä edes polta kynttilöitä sisällä, paitsi led-kynttilöitä.
Edellisen varoittimen tuhosi ilmatorjunta-aseet (= vasara), kun se p.. ei hiljentynyt nappulasta eikä kuori suostunut avautumaan. No, sen "iskun" jälkeen patteri oli helppo ottaa pois. Tässä onnettomassa kapistuksessa taas kuori oli auki, mutta ei se suostunut hiljenemään eikä patterit irtoamaan. Se ääni on niiin raivostuttava, että tällekin kävi lopulta köpelösti.


Juu, kaikki osat irtos ja tyhmä rakkine on vihdoinkin hiljaa. Otan siis jälleen uuden varoittimen käyttöön. Se on jo tuossa hyllyn päällä odottamassa....

Ei kommentteja: