tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tunnista paikka Turus

"Nähdäänks siin mis nyt ei ol sitä, mut sellane tule siihen sit joskus"

Elä näiden turkulaisten kanssa. Mä onneksi keksin mikä paikka toi on ja olin oikeassa paikassa. Paikat neuvotaan on aina tyyliin, että se on siel mis ennen oli joku muu. Kaikkein paras oli, että se on siel mis ennen oli se sairaala joka muutti Seilil. Sen muuton jälkeen onkin jonkin verran virrannut vettä Aurajoessa.

Helle on edelleen jatkunut. Neulominen on aika tuskaa, kun hiki virtaa. Olenkin nyt pääasiassa lukenut ja miettinyt mahdollisia joululahjoja. Nyt on kyllä liian hikistä tehdä mitään.

Remppareiskat on kesälomallaan. Täällä on ihanan rauhallista ja hiljaista. Aamuisin on kyllä ollut jo ennen heidän kesälomaansa hiukan hiljaisempaa. Luultavasti he on viimeksi laittaneet paaluja. Niiden reikien poraaminen on hirveän kuuloista. Olenkin unohtanut laittaa kuvan niistä "omenaporabetoneista".

Eikö olekin kuin omenaporalla tehtyjä?

Sää on kyllä ollut nyt taas kuin kasvihuoneessa. Toivottavasti ukkoset ei saa vahinkoja aikaiseksi. Pakko on jossain vaiheessa tulla kunnon myrsky.

Niin se paikka on Tuomiokirkon edessä olevan joulukuusen paikka. Siellä ei nyt ole sitä joulukuusta ja sellainen tulee talvella sinne. Tuomiokirkossa on nyt Urkuviikot. Aika oudon kuuloisia kappaleita soittivat puolen päivän konsertissa. Niissä ei ollut mitään tuttua. Mä vielä mietin mitä mieltä olen niistä.

Ei kommentteja: