sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Helmikuu menossa

Helmikuu pääsi ihan yllättämään. Talvi jatkuu edelleen ja luntakin riittää. Joelle en ole vielä uskaltanut kävelemään, ehkä mä odotan vielä seuraavaa jääkautta.

Saniaissukka sai parin. Sen neulomisessa ei kauan mennyt, mutta kuvio alkoi jotenkin kyllästyttämään. Mallikuvio on helppo ja sen oppii hetkessä.
Pari valmistui eilen illalla. Sain jopa pääteltyä saman tien. Mulla on nyt jokin sukkaboomi menossa. Päätin tehdä itselleni ison kasan sukkia, kun sitten vanhana ei varmaan enää pysty tekemään. Joo... synttärit lähestyy...

Neuletakki pääsi saajansa päälle vihdoinkin eilen. Jos mun vaatteet ei olleet eduksi, niin ehkä noi oli kuitenkin vähän paremmat. hih.
Malli on siis February lady sweater ja ohjeet löytyivät netistä.Mietin just, että voisin välillä laittaa maalaamiani juttu näytille, kun ne aina tuppaa unohtumaan kaiken neulehässäköinnin keskellä. Käyn kerran viikossa opettelemassa uusia jippoja miten voi mitäkin hauskaa tehdä. Tässä glögimukit (kyllä niissä saa olla apiloita), ruusulautanen ja  rintakoru.

Ei kommentteja: