sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Jalavat valtaavat maailman


Jalavan siemenet on nyt päättäneet täyttää maat ja veet. Niitä on kaikki paikat täynnä enkä näin runsasta määrää muista aikoihin. Tässä kuva "evakkopaikan" parvekkeelta. Tuo isompi puu ruusupuskassa on saarni ja pienempi hevoskastanja.
 
Tällaisia ne pienet lentelevät siemenet on ja niitä on runsaasti kaikkialla.
Kangas on saatu valmiiksi perjantaina. Siinä on nyt kaksi Uskelan hamekangasta, yksi Maskun liivikangas ja yksi liivikangas, jossa harjoiteltiin ihan jotain muuta tekniikkaa. Maskun kankaasta kuva, tämä oli aika alusta, kun pähkäiltiin vielä häivytyksiä.

Tein Lindlin sukkalangasta Squirclet. Näissä on kummallinen pitkä ja älyttömän kapea kantalappu. Oli ihan hauska pähkäillä miten tällainen valmistuu ja ihan kivat sukat tuli valmiiksi. Jalavan siemeniä tulee lasitetulle parvekkeellekin runsaasti.

Linjasaneeraus on edennyt omalla tahdillaan ja saa hyppimään kiukusta tasajalkaa, mutta ehkä siitä tulee joskus valmista.


3 kommenttia:

SnowyOwlCrafts kirjoitti...

Pakkohan se oli tulla jalavansiemeniä katsomaan :D
Mitä mieltä olet tuosta sukkalangasta?

Elli kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta Lidlin puuvilla-villasukkalangasta. Ainoa ongelma, ettei ne sukat mene puhki. Pesen sukat tai hanskat aina villanpesuohjelmalla ja -aineilla. Ravelrystä luin joitakin varoitteluja langan huopumisesta, mutta en ole tällaiseen vielä törmännyt.

SnowyOwlCrafts kirjoitti...

Kiva kuulla! Ehkä ensi keväänä uskallan ostaa itsekin. En ole koskaan kokeillut mitään "kesäsukkalankaa".