torstai 8. tammikuuta 2015

Vuosi vaihtui vauhdilla

Mihin joulukuu hävisi? Joululahjoja en montaa tehnyt, taisi olla vain kolme neulottua. Olen vain ihaillut matkan kuvia ja muistellut Atlantin lämpöä.

Pikkumies esitti joskus syksyllä toivomuksen luistelusukista, joiden pitää olla ohuet ja sopivat. Hän huomasi Lidlissä sopivan sinistä lankaa sisältävä lankapakkauksen ja esitti samantien toivomuksen. Malli on taas perinteinen hihasta vedetty ja puikot 2,5 mm.
Kuvien ottaminen on ollut loppuvuodesta harvinaisen haastavaa. Missä se aurinko oikein on ja eikö lamputkaan jaksa valaista.
Heppatyttö on taas kasvanut niin paljon, ettei hänellä taida olla kohta sukkia ja Tiina Q:n keväthuuma kolahti ihan täysillä. Tämän on juuri sopivan prinsessa olematta röyhelö. Puikkoina 2,75 mm. Lanka on Lanitium ex Machinan perussukka sport.
Sain äidiltä jotain erittäin hyvin marinoituja lankoja ja kokeilin niistä tehdä heppatytölle ratsastuslapaset. Toivottavasti ne toimivat. Malli jälleen hihasta vedetty.
Yritin taas päästä jämälangoista eroon ja aikani kuluksi neuloin hansikkaat. Tuo Dropsin baby merino ei sitten millään kulu loppuun. Täytyy varmaan neuloa useampi pari. Malli taas ihan itse keksitty.
Välimäen Veeralta ilmestyi Huivileikki kirja ja sieltä löytyi tämä Seili. Lankana oma suosikkini Dropsin Babyalpaca Silk.

Hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja: