lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjoja ja haasteita

Joulukuun tehohaasteena tein Kai-Mei sukat tästä railakkaan neovärisestä langasta (Regia Fluormania color). Tällä hetkellä en oikein osaa päättää onko se kauhea väri vai riittävän kauhea ollakseen hyvä.Neulotut joululahjat voi vihdoinkin paljastaa. Niitä ei tänä vuonna ollut monta, kun tehohaaste vei tehokasta neulonta-aikaa. Onneksi hoksasin aloittaa neulonnan ajoissa ja viimeisen lanka oli ihanaa ja neuloontui itsestään.

Tiikerilangasta tuli sukat ja hansikkaat. Sukat on oikean kokoiset ja hansikkaat hiukan isot. Pieni mies ei suostunut pitämään niitä niin kauan päällään, että olisin saanut kuvan.

Koululainen sai itse värjätystä langasta elokuun tehohaasteen sukat. Niiden koko on jo naisten pieni. Sukat oli just oikean kokoiset ja täydellisen näköiset jaloissa. Unohdin ottaa kuvan, kun vaan ihastelin niitä. Ei ne näin näytä oikein hyville. Malli on Cookie A:n Rhombus.
Vanhemmat tilasivat hansikkaita ja ensimmäiset ovat Wollmeisen sukkalangasta neulotut raitahanskat. Tuo lanka on neuloessa ihan puuvillaisen tuntuista.
Nämä toiset on Hjertegarnin Exclusive Alpaka langasta. Niitä tehdessä jännitti tuleeko sopivan kokoiset, mutta onnistuin loistavasti. Pitkästä aikaa neuloin alpakkaa ja se hurahtaa valmiiksi ihan itsestään.
Lahjojen saajille tiedoksi, että kaikki kestää pesun kylmässä villanpesuohjelmassa, mutta ei kuivausrumpua. Kaikki on pesty valmiiksi.

Mulla on vieläkin ongelmia tuon uuden pikkukameran kanssa. Olen nyt huomannut, että kun ohimennessään nappaa kuvan, niin onnistuu parhaiten. Liikaa miettimällä tulee heilahtaneita ja väärän värisiä kuvia.

Nyt on vuorossa pitkästä aikaa neulopusero. Hiukan jännittää millainen siitä tulee. Ensimmäisessä sovituksessa näytti ihan hyvälle.

Mukavaa vuodenvaihdetta!

1 kommentti:

Siru kirjoitti...

Kivan väriset sormikkaat ja sukat nuo musta/oranssi. :)