tiistai 16. heinäkuuta 2013

Heinäkuussa kukkasia

Tammikuussa onnistuin vihdoinkin ostamaan Wollmeisen twin sukklankaa ja siitä lähtien olen miettinyt mitä ihmettä siitä voisi tehdä. Väri langassa on aivan mahtava, mutta mä en ihan kauheasti pidä villalangassa puuvillan tunnusta. Neulomisen jälkeenkään en ole vielä vakuuttunut sen ihanuudesta, mutta värit on upeita.

Näin Raverlyssä jonkun tekemät Cookie A:n Gothic Spire (löytyy kirjasta sukkia.rakkaudella.) ja nehän näyttivät upeille yksivärisenä. Kirjan kuvassa kuviot näyttävät pienille hämähäkeille, mutta se on varmaan kirjavan langan aiheuttama hämäys.

Tässä minun versio. Puikkoina oli 2,5 mm ja 2,25 mm ja koko on L. Kuviot on kuin pieniä kukkasia.


Viime kesänä ostin ruusuristipistotyön uutta sohvatyynyä varten. Sitä ristipistoa on pistelty taas kesän ja valon tultua vauhdilla ja vihdoinkin tänään sain sen valmiiksi.


Nyt pitäisi vielä keksiä miten tästä saadaan tyynyyn päällinen siististi ja se tyynykin pitäisi hankkia. Sen jälkeen voinkin ruveta etsimään uutta sohvaa, johon tyyny sopii.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Se Wollmeise on tosiaan aika erikoista villalankaa. Minäkään en oikein osaa päättää tykkäänkö vai en. Värit on kyllä mahtavia ja neulepinnasta tulee kaunista, mutta tuntuu tosiaan ihan puuvillalta, eikä siinä oikein ole mitään järkeä...
No, joka tapaukessa teit tosi kauniit sukat! :)