perjantai 30. joulukuuta 2011

Loppuvuoden tapahtumia

Joulun jälkeinen myrsky oli aikamoinen. Meilläkin pikkuiset lähtivät sähkökatkosta ja pimeää pakoon ja sain annettua molemmille lämpimät sukat. Siis ne viimeiset lahjat, jotka eivät valmistuneet ajoissa. Nimilappuja en ehtinyt ompelemaan, mutta kelpasivat ilmankin.

Pikkusupermies sai samanväriset sukat kuin Papallakin on. Se urheilukerrastoissa käytettävä poly on polypropyleeni. Näissä on ihan tavallinen kantapää. Lankana Opal Sport II, joka on atmungsaktiv ja jotain muuta saksaksi. Puikot 2,5 mm


Pikkuprinsessa sai nämä minipolut. Lankana on Strömpegarnin Bamboo ja varressa SMC Rheuma Thermal Wolle Premium. Puikot 2,5 mm
 
Kävin alennusmyynneissä ja löysin vihdoinkin olohuoneeseen uuden valaisimen ja tämä oikeasti valaisee.  Katossa on vielä hiukan vanhan valaisimen tekemiä sotkuja, mutta eiköhän mikrokuituliinalla tehdä ihmeitä.  Kriteerit valaisimen suhteen oli, että sen pitää valaista hyvin ja lampun vaihdon pitää sujua nopeasti. Toivottavasti tämä energiansäästölamppu on niin hyvä kuin väitettiin.

Kun onnellisena ihailin lamppuani, päätti televisio tipauttaa minut täysin maan pinnalle. Se hyppäsi tasoltaan alas, ruutu lattiaan päin. Mä en kyennyt kuin haukkomaan henkeä ja sitten varovaisesti kävelin lähemmäksi ja otin johdon irti. Televisio on vielä sellainen kuvaputkellinen ja painava. Sain äherrettyä sen oikeaan asentoon ja sen jälkeen soitin apua. Ainoat näkyvät vauriot on tuossa kulmassa.
Kuva siihen tulee hyvin ja ääni kuuluu. Päätin kuitenkin toistaiseksi siirtyä kauemmas katsomaan ohjelmia. Televisio on nyt tehotarkkailussa ja ehkä mun täytyy ruveta lukemaan mainoksia tarkemmin. Millaisiakohan ominaisuuksia niissä nykyään kuuluu olla?

1 kommentti:

Altocumulus kirjoitti...

No auts, johan sattui. Onneksi ei posahtanut pahemmin. Nyt on kuiteskin aika hyvä aika tutkia mainoksia, telkkareitakin saa edullisemmin joulun jälkeen. Vinkkiä en osaa antaa, me otettiin ihan perusmalli joskus puolisen vuotta sitten. En nähnyt järkeä mitään hd-viritelmiä ostaa, kun se tekniikka on vasta tulollaan.