sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Opussumilangasta valmista

Vihdoinkin pääsin neulomaan itselleni opussumihansikkaita. Langan tutkiminen yllätti, kun se olikin paksumpaa kuin olin ajatellut. Kaikki vaihtoehtoiset mallit olivat paljon ohuemmalle langalle tarkoitettuja. Ei siinä sitten muuta auttanut, kuin neuloa "omasta päästä".
Puikkoina oli 3 mm pyöröt ja sormissa 2,5 mm sormikaspuikot. Väri on kuvissa ihan väärä, mutta kuvio näkyy hienosti. Hansikkaat on napakat ja pysyvät hyvin käsissä. Lankaa meni 50 g eli sitä jäi vielä rannekkeiden verran jäljelle.

Äidille valmistui samanlainen Lina pipo kuin pikkuprinsessalle ja samasta langasta. Tällä kertaa se lanka yllätti, kun siellä oli solmu. Olin ihan järkyttynyt.

Remppa on taas edistynyt, kun alakertaan menevän portaikon seiniä on kunnostettu ja ilmeisesti maanantaina saa maalia päälleen. Tiistaina on pidempi sähkökatkos. Toivottavasti ei niin pitkä, että pakkanen sulaa.

Kävin neulojien tapaamisessa Kertussa. Siellä oli lankavaihto ja olisikin pitänyt penkoa omat langat ajoissa läpi. Nyt en ottanut mukaan kuin tekeillä olevan neuleen. Ilmeisesti mun lankamääräni on nyt täys, kun ei tullut mitään tarvetta hankkia lisää. Onkohan mulla joku pöpö?

Ei kommentteja: