keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Taas toimii

Nettiyhteys oli pari viikkoa nurin. Mutta vihdoinkin tänään alkoivat bitit virtaamaan ja olo helpottui heti, kun pääsi surffaamaan.

Yksi syyspipo on hissukseen edistynyt jalkapallomatseja katsellessa. Lankana on Rondon Cottonella eli todella hyvin marinoitunut lanka. Teen sitä 2 oikein 2 nurin joustimella. Neuletakki edistyy hissukseen.

Juhannuksen oltiin purjehtimassa Saaristomerellä. Veneen täyttäminen on aina yhtä hankalaa. Millään ei muista mitä kaikkea pitäisi olla mukana ja mitä ei sitten tarvittukaan. Lopulta kaiken tarpeellisen ollessa mukana, ne tavarat raahataan takaisin kotiin. Pitäisi varmaan kirjoittaa lista mitä kaikkea on vienyt sinne, että tietäisi tuoda ne taas takaisin. Tässä pari kuvaa melko tyhjästä veneestä.

Keulapiikissä ei ole vielä kuin työkaluja, muoviastiat ja yksi peitto. Juhannuksena tätä ei olisi tunnistanut.

Ainoa joka näyttää heti yhtä mahdottomalle on prinsessan komerovessaksi kutsuma paikka. Tuonnekin on tuotu lisää kumisaappaita ja vaatteita kuvan ottamisen jälkeen.

Seinällä olevissa koreissa on varapaperit ja muuta vastaavaa.

Kelit oli juhannuksena perinteisen viileät ja öisin kerrassaan hyytävän kylmät. Onneksi on kunnon makuupussi eikä yhtään palellut. Tuuli piti hyttyset loitolla. Tehoaakohan valkosipuli hyttysiin, kun ei ne pahemmin muutenkaan häirinneet.

Ei kommentteja: