sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Vihdoinkin

Hiphei, se on vihdoinkin lankojen päättelyä vaille valmis. Nimittäin february lady sweater. Langan kanssa meni tosi tiukille. Jouduin päättelykerroksen ottamaan kerta toisensa jälkeen uudestaan ja vihdoinkin kuudes kerta toden sanoo. Mä tein siitä juuri niin pitkän kuin lankaa vain suinkin riitti. Tässä siitä kuva.


Lanka: Sublime baby cashmere merino silk dk
menekki: 10 kerää
puikot: 5mm pyöröt ja sukkapuikot hihoissa
malli: February lady sweater


Mulla ei kyllä ole mitkään kuvaukselliset vaatteet päällä, kun kuvat piti heti saada. Tein siihen totuttuun tapaani muutoksia eli nappeja on viisi, silloin se laskeutuu vähän paremmin edestä paremmin. Peffan alle riitti lanka. Unohdin näköjään vetää sen kunnolla alas.  Napit on vielä hankkimatta, mutta se on ensi viikon projekti.
Eikö olekin ihanan hehkeän vihreä paita? Löysin sen Wiklundilta.


Olen jo pitkään pohtinyt kuinka sukat tehdään varpaista nilkkoihin. Nyt se on sitten testattu miten se tapahtuu. Olen hissukseen tehdyt kokeilua Ullasta löytämälläni Saniaispolun ohjeella. Kyllä se näköjään on mahdollista. Varsi vielä puuttuu, mutta nyt voi tehdä sitä rauhassa, kun tuo neuletakki on valmis. Tässä itselleni muistutukseksi kuvat sukan vaiheista. Aloitus oli helppo, mutta toiseen sukkaan kokeilen virkkaustavan. Tämän ensimmäisen tein kahdeksikoilla. Kantapää on oudosta ulkonäöstään huolimatta toimiva. En ole ihan varma tajusinko ohjetta oikein. Vakio kantapääni tehdään ihan eri tavalla.




Lanka: Lidl sukkalanka
48% puuvillaa, 39% villaa ja 13% polyamidia
puikot: 2,25mm sukkapuikot

Ei kommentteja: