perjantai 15. tammikuuta 2010

Perjantai

Ihanaa, että vihdoinkin perjantai. Töissä piti kiirettä koko viikon, kun sähköpostia oli kiitettävästi tullut kaikista hoidettavista asioista. Tänään olikin sitten koneet pois käytöstä iltapäivän, kun vuodenvaihteen ajot oli käynnissä. Pakko oli lähteä ajoissa kotiin.

Oma kotikone on pitänyt kamalaa ääntä viikon verran. Putsasin koneen sisältä pölyistä, juu virtajohto oli irti. Epäilin ensin tuuletinta, mutta äänen paikallistaminen on tosi vaikeaa, kun se niin kova. Eilen tutkin tilannetta vielä uudestaan ja kokeilin kaikki liittimet, mutta kaikki tuntuivat olevan paikallaan kunnolla. Yllättäen kuitenkin nyt konetta käynnistettäessa se on hiljainen ja rauhallinen eli siis normaali itsensä. Olikohan sillä joku flunssa? Vai pelästyikö, kun rupesin katselemaan netistä millaisen koneen hankkisin seuraavaksi?

February lady sweater valmistuu pikkuhiljaa.... hihat on melkein valmiit ja sen jälkeen tee helmaa niin pitkälle kuin lankaa riittää. Napit siitä vielä puuttuu ja ne on hankkimattakin. Huomenna sen pitäisi kuitenkin olla valmis eli kiirettä pitää.

Ei kommentteja: