sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Lunta ja pakkasta riittää


Huomasin aamulla, että pakkanen on lauhtunut. Enää -10 astetta. Pakkohan ulos oli mennä pikaiselle kävelylenkille. Otin kännykällä muutaman kuvan, että on sitten todistusaineistoa siitä, että Turussakin on joskus lunta. .



Olen hämmästellyt mihin unohtui valokuvaus? Muutamasta joululahjasta on kuvat, mutta joidenkin kanssa joudun tekemään kuvausreissun. Joistakin kuvat näyttää olevan kännykässä.

Nämä sukat tulivat työkaverin tytölle, joka on kolme vuotias. Hänellä ei ollut yhtään villasukkia, kun ei ole tekijöitä. Laitoin näihin kultalangalla etukirjaimet. Tein toisetkin sukat Novitan Nalle marjaretki -langasta puolukkavärillä. Ilmeisesti se Novitan lanka hämäsi niin, ettei kuvaa tullut otettua. Kivan näköiset niistä tuli, mutta ehkä liian paksut minun sukkamakuun.

Tämä kultaleukasammakko on uusi "kukka" töihin. Unohdan siellä hoitaa kasvini ja sammakko varmaankin kestää kuivaakin ja onhan se ihan hauskan näköinen. Siellä se viettää aikaansa ikkunalaudalla. Sammakon naapurihuoneen ikkunalaudalle muutti pöllö, ei kai ne syö sammakoita?
Tämä huivi on Minttumaarian versio melkein neljä vuotiaalle isosiskolle. Tein sitä niin pitkälle kuin lankaa riitti. Reunasta tuli aika lyhyt, mutta huivi sopii hänelle loistavasti prinsessaleikkeihin. Lankana on Wetterhoffin Silvia.

Ei kommentteja: